خرید اینترنتی اسلایس سیر در مقادیر متفاوت به صورت فله یا بسته بندی صورت می گیرد. سیر یکی از پر خاصیت ترین گیاهانی است که آن را اکسیر سلامتی نیز نامیده اند. اسید فولیک، ویتامین سی، ویتامین های گروه بی و آهن و منیزیم از جمله برخی مواد غذایی و ویتامین های موجود در سیر می باشد.
آموزش اسلایس کردن سیر
یکی از ترکیبات موجود در سیر، گوگرد است که تقویت کننده سیستم ایمنی بدن بوده و نقش عمده ای در از بین بردن توده های سرطانی در بدن دارد.
مصرف سیر جهت تصفیه خون یکی از موارد استفاده سیر می باشد. دیگر این که سیر پاک کننده سیستم تنفسی بوده و به نحو موثری کاهش دهنده مشکلات دستگاه تنفس و تنگی نفس می باشد.
کارشناسان طب اسلامی و سنتی مصرف سیر را با معده خالی و به صورت ناشتا توصیه می کنند. این امر سبب بهره گیری از خواص آن به میزان بیشتری خواهد شد.
دیگر این که سیر زیبا کننده صورت بوده و سبب سرخی گونه ها می شود. این حبه های گیاهی را می توان به شیوه های مختلف مورد مصرف قرار داد که اسلایس کردن سیر گونه ای از آن می باشد.
به این منظور سیر را باید پوست گرفت و به کارد به برش های کوچک تقسیم نمود. در مرحله بعد باید به سیر اجازه داد تا خشک شود.
عمل خشک کردن سیر به روش های مختلفی قابل انجام است. مثلا سیر را می توان در معرض نور آفتاب قرار داد و به شکل طبیعی خشک نمود. یا این که با استفاده از دستگاه های مختلف عمل خشک کردن آن را انجام داد.
به طور کلی از روش های زیر می توان برای این منظور استفاده نمود:
- خشک کردن در آفتاب
- خشک کردن به روش تصعید
- خشک کردن صنعتی با هوای داغ
- خشک کردن حرارتی با استفاده از سیستم خلاء
همان طور که مشاهده می شود اسلایس کردن سیر در کمترین زمان ممکن و به سهولت امکان پذیر است. این امر با مزیت های زیادی همراه است. مثلا می توان برای زمان هایی که فرصت کافی برای پوست کردن سیر تازه وجود ندارد از اسلایس آن استفاده نمود.
از طرفی خشک کردن سیر مدت زمان نگهداری آن را آسان تر نموده و برای فصولی که سیر در اختیار نمی باشد بهترین شکل مصرف است.
استفاده از چنین مواد غذایی آماده مدت زمان طبخ غذا را کاهش داده و این خود نوعی مزیت و ویژگی مهم برای اوقاتی است که فرصت پوست کردن سیر وجود ندارد. از این رو می توان در ایام سفر به جای سیر تازه از سیر خشک اسلایس شده استفاده نمود.
پیشگیری از بروز سکته با مصرف سیر اسلایس شده
سکته مغزی یا قلبی یکی از بیماری های شایعی است که گستردگی زیادی به خصوص در جوامع شهری دارد. کم تحرکی و بسته شدن مجاری و رگ های مغز و قلب مهمترین دلایل ایجاد سکته در افراد مستعد است.
در طب سنتی یک سری مواد غذائی برای درمان و پیشگیری از سکته توصیه شده است که در دراز مدت می تواند اثرات شگفت انگیزی بر جای گذاشته و مضرات استفاده از دارو های شیمیایی را نداشته باشد.
در این میان یکی از خواص سیر درمان بیماری پر فشاری خون یا فشار خون بالاست که رابطه مستقیم بین فشار خون و سیر وجود دارد. این جمله بدان معنی است که افرادی که به طور مداوم از سیر در برنامه غذایی خود استفاده می کنند می توانند این عارضه را در خود کنترل نموده و روند آن را بهبود ببخشند.
به این ترتیب با مصرف یک حبه سیر به صورت روزانه می توان به مهار و کنترل بیماری های قلبی و عروقی و سکته های ناشی از آن پرداخت.
همان طور که ذکر شد سیر به اشکال مختلف قابل استفاده است که سیر اسلایس شده گونه ای از آن می باشد. این شکل سیر قابلیت به دلیل کاهش رطوبت قابلیت نگهداری آسان تر و طولانی تری داشته و به همین دلیل امکان استفاده از آن در همه محل ها و مکان ها وجود دارد.
کیفیت اسلایس سیر مانند همان سیر تازه است و به اشکال مختلف قابل خریداری است.
فواید دارویی زیاد سیر خشک اسلایس
از سیر به عنوان ماده غذایی نجات بخش و اکسیر سلامتی یاد شده است. سیر یکی از مواد طعم دهنده ای است که در دستور تهیه اکثر غذا های ایرانی و فرنگی مشاهده می شود.
طعم و عطر دلپذیر سیر سبب استفاده گسترده از آن در بیشتر غذا ها شده و این امر به بهره گیری از خواص و فواید شگفت انگیز سیر کمک زیادی می نماید.
مطالعات و تحقیقات انجام شده نشان دهنده اثرات بهبود بخش سیر خشک اسلایس شده بر بدن می باشد. در این زمینه می توان از موارد زیر به طور خلاصه به عنوان مهمترین اثرات و فواید دارویی سیر نام برد:
- پیشگیری از لخته شدن خون، گشاد شدن رگ ها، کاهش دهنده کلسترول
- دارا بودن ترکیبی به نام اس- آلیل سیستئین که یک آنتی اکسیدان قوی و پیشگیری کننده از التهاب است.
- افزایش دهنده قدرت سیستم ایمنی بدن و از بین برنده عفونت مجاری گوارشی
- قابلیت از بین بردن باکتری های بزرگ بیماری زا و عمل کردن به عنوان نوعی آنتی بیوتیک قوی
- رفع گرفتگی رگ ها با استفاده از ترکیبی از لیمو ترش عصاره سیر
- درمان کننده سرماخوردگی، گرفتگی سینه و سرفه
- منبع عالی ید و مناسب برای افراد مبتلا به پر کاری تیروئید
- درمان کننده بیماری کم خونی ناشی از کمبود ویتامین ث در بدن
- پیشگیری کننده از انواع بمیاری های قلبی و عروقی
سیر اسلایس شده را به دلیل این که خشک شده و رطوبت اضافی آن گرفته شده است می توان در هر جایی مورد مصرف قرار داد. زیرا ماندگاری آن بالا بوده و سبک وزن می باشد و برای آشپزی به خصوص در دوران مسافرت بهترین گزینه پیشنهادی می باشد.
نحوه خشک کردن سیر با فر
سیر یا اکسیر سلامتی دارای ترکیبات شگفت انگیزی است که حتی در بین مصریان باستان، چینی ها، یونانی ها و ژاپنی ها نیز از قدیم تاکنون شناخته شده بوده و یکی از موادی بوده است که برای افزایش ایمنی و استقامت بدن و همچنینمعده مورد استفاده قرار می گرفته است.
مهمترین دلیل خشک کردن مواد غذایی مانند سیر افزایش ماندگاری آنهاست. این روش، شیوه ای سنتی و قدیمی است که از گذشته تاکنون مورد استفاده بوده است. خشک کردن مواد مختلف سبب از بین بردن میکروارگانیسم های موجود در آن شده و رشد آنها را متوقف می سازد.
به این ترتیب می توان ماده غذایی سالم و با کیفیت را با اطمینان خاطر مورد استفاده قرار داد. به طور کلی چهار روش برای خشک کردن سبزیجات و انواع میوه ها به کار می رود که عبارتند از:
- روش تصعیدی
- روش حرارتی با سیستم تحت خلاء
- خشک کردن به صورت طبیعی و در آفتاب
- خشک کردن با حرارت دادن مانند خشک کردن در فر
در بین روش های نام برده شده دو روش خشک کردن در آفتاب و خشک کردن به کمک فر از سایر روش ها مناسب تر به نظر می رسد. از آن جا که امکان تهیه سیر خشک شده در فر نیز وجود دارد بنابراین خانم های خنه دار به راحتی می توانند این محصول را در منزل آماده کرده و به خشک کردن آن در فر بپردازند.
حرارت موجود در فر سبب از بین بردن رطوبت اضافی در سیر شده و کیفیت مطلوبی به آن می بخشد. ضمن این که موجب صرفه جویی در هزینه های خانواده نیز خواهد شد.
این مورد یعنی استفاده از حرارت فر به منظور خشک کردن سیر برای فصول سرد سال که آفتاب کافی در اختیار نمی باشد روش مناسبی است.
در صورتی که قصد خشک کردن سیر در فصول گرم سال باشد، استفاده از انرژی طبیعی خورشید بهترین پیشنهاد ممکن است. زیرا آفتاب داغ تابستان
تشخیص سلامت و کیفیت اسلایس سیر
سیر گیاهی علفی است که هم ساقه و هم ریشه
آن که همان غده سیر است قابل استفاده می باشد. بوته های سیر گاهی اوقات تا ارتفاع
چهل سانتی متر نیز قابلیت رشد دارند.
نگاهی به تاریخچه مصرف سیر در جهان نشان
می دهد که این ماده از جایگاه ویژه ای در بین اقوام مختلف برخوردار بوده است.
مثلا مصریان باستان آن را نوعی خدا و
الاهه برای خود به شمار می آوردند که سنگ نوشته ای در مورد خواص سیر و فواید
درمانی آن که بر روی اهرام مصر نوشته شده است گویای این مطلب و نشان دهنده اهمیت
سیر نزد مصریان بوده است.
سابقه استفاده از سیر در یونان باستان نیز نشان می دهد که ورزشکاران قبل از انجام مسابقات ورزشی از سیر برای افزایش توان بدنی خود به مدت طولانی استفاده می کردند. خواص داروئی و ارزش های غذایی موجود در سیر در این اقوام به گونه ای بود که سیر را به عنوان نوعی نوش دارو قلمداد می کردند.
این امر می تواند به دلیل وجود بسیاری از ویتامین ها و مواد مفید برای بدن انسان باشد که طی تحقیقات انجام شده به ویژه در قرون اخیر به اثبات رسیده است.
از این رو برای دریافت بهترین نتایج اثر بخش سیر اطمینان از کیفیت سیر به اشکال مختلف مانند سیر اسلایس شده از اهمیت خاصی برخوردار است. انواع سیر با کیفیت را می توان از ظاهر و همچنین عطر و بویی که دارد به خوبی تشخیص داد.
سیر هایی که به صورت اسلایس شده تهیه می شوند از عطر و طعم خوبی برخوردار بوده و دارای بهترین کیفیت می باشند. عطر سیر تازه خشک شده به خوبی قابل استشمام است و می توان با اطمینان خاطر از آن استفاده نمود.
بالا رفتن فشار خون با مصرف زیاد سیر
همان طور که بیان شد رابطه مستقیمی بین مصرف سیر و کاهش فشار خون وجود دارد. این مطلب در صورتی صحت دارد که میزان مصرف سیر به صورت متعادل باشد.
در صورت رعایت و مصرف سیر به مقدار لازم و توصیه شده از سوی متخصصان می توان شاهد نتایج اثر بخش و شگفت انگیز آن در دراز مدت بود. این امر به دلایل زیر است که به اثبات رسیده است:
- سیر دارای ماده ای به نام آلیسین است که کنترل کننده و مهار کننده فعالیت پروتئینی بنام آنژیوتانسین ۲ می باشد. نقش این پروتئین در بدن افزایش فشار خون است.
- ماده دیگری به نام پلی سولفید در سیر وجود دارد که توسط گلبول های قرمز خون به گازی با عنوان سولفید هیدروژن تبدیل شده که این گاز سبب گشاد شدن عروق خونی و در نتیجه کاهش فشار خون می شود.
- طبق تحقیقات انجام شده مصرف قرص سیر به مدت ۶ هفته میزان کلسترول تام، کلسترول ال دی ال و فشار خون سیستولیک را کاهش داده و افزاینده کلسترول اچ دی ال در بدن می باشد.
این فرایند ها چگونه سبب تاثیر بر کاهش میزان فشار خون می شوند؟
- افزایش حجم ادرار و آب از بدن و کاهش فشار خون
- افزایش خاصیت ارتجاعی رگ ها و کاهش فشار خون به دلیل دارا بودن آنزیمی به نام اکسید نیتریک
- جلوگیری از انقباض رگ ها
- کاهش فشار خون به دلیل وجود پتاسیم در سیر
همان طور که ملاحظه می شود مصرف سیر با فرایند های فوق ارتباط مستقیم دارد و نشان دهنده اهمیت استفاده از آن به طور متعادل به ویژه در افراد مبتلا به فشار خون بالا می باشد.
انواع بسته بندی سیر اسلایس شده در بازار
سیر اسلایس شده یکی از بهترین راه های مصرف سیر به ویژه در فصولی از سال است که سیر تازه موجود نمی باشد.
این محصول پس از پوست گرفتن و خرد نمودن سیر به روش های مختلفی خشک می شود که در شیوه های صنعتی تولید در آخرین مرحله نیاز به بسته بندی مناسب دارد.
به این منظور شیوه های متفاوتی برای بسته بندی سیر اسلایس شده و خشک وجود دارد که به کمک دستگاه های بسته بندی صورت می گیرد. این دستگاه ها عبارتند از:
- دستگاه های کیسه پر کن
- دستگاه بسته بندی حجمی
- دستگاه بسته بندی توزین دار
- دستگاه بسته بندی پودری
- دستگاه بسته بندی پر کن
- دستگاه بسته بندی مایعات غلیظ
هر کدام از تجهیزات نام برده شده شیوه مناسبی برای بخشی از مواد غذایی می باشند. از آن جا مواد غذایی به دو گروه خشکبار و مواد جامد و مایع تقسیم بندی می شوند، بنابراین برای هر کدام از این اشکال نیازمند استفاده از دستگاهی مناسب می باشد.
سیر اسلایس شده در گروه خشکبار قرار داشته و از انواع دستگاه بسته بندی حجمی و توزین دار می توان به این منظور استفاده کرد. در این میان انواع بسته بندی سلفونی و کارتنی و یا استفاده از روش متالایز کردن برای محصول سیر خشک شده قابل کاربرد است.
از آن جا که مهمترین هدف خشک کردن و بسته بندی مواد غذایی افزایش قابلیت آنها برای نگهداری در مدت زمان طولانی تری می باشد بنابراین به سهولت و به سادگی می توان با استفاده از شیوه های نام برده شده به حفظ ارزش غذایی موجود در آنها پرداخت.