کشت و صنعت تابش
خانه / سیب زمینی / خرید عمده سیب زمینی همدان با کیفیت صادراتی

خرید عمده سیب زمینی همدان با کیفیت صادراتی

سیب زمینی یکی از مهم ترین مواد مورد استفاده در پخت غذا است. سیب زمینی به روش های مختلف آب پز، سرخ شده، سوخاری و… استفاده می شود. این محصول هم به صورت عمده و هم به صورت جزئی به فروش می رسد. خرید عمده سیب زمینی همدان از نظر اقتصادی برای مشتریان سودمند است. 

خرید عمده سیب زمینی همدان با کیفیت صادراتی

مراحل کاشت سیب زمینی

مراحل کاشت سیب زمینیسیب زمینی یکی از مهم ترین منابع غذایی انسان به شمار می رود و در سراسر جهان بسیار پرطرفدار است.

اوایل اسفند ماه بهترین زمان برای کشت سیب زمینی است. ابتدا بذر سیب زمینی در خاک کاشته می شود و بعد از گذشت یک ماه، بذر ها سمپاشی می شوند. 

اواسط اسفند و اوایل فروردین شیار های عمیق به عمق ۷٫۵ تا ۱۳ سانتی متری در خاک ایجاد می شود. بهترین دما برای رشد و جوانه زنی سیب زمینی ۸ الی ۹ درجه سانتی گراد است. 

دوره رشد سیب زمینی یک ساله است. پس از سبز شدن سیب زمینی کود ازته که سرشار از آمونیوم فسفات است، به گیاه اضافه می شود. بسیاری از کشاورزان زمین های سیب زمینی را تا زمان سبز شدن غده ها آبیاری نمی کنند. بعضی دیگر از ابتدای کاشت به آبیاری سیب زمینی ها می پردازند. 

وجین کردن سیب زمینی با کمک تراکتور و ماشین های مخصوص انجام می شود. سم پاشی درست و اصولی این محصول یکی از مهمترین مراحل کشت است که باعث از بین رفتن آفات و علف های هرز می شود و کیفیت سیب زمینی را بالا می برد. 

در بعضی از موارد علف های هرز به کمک ماشین ها و در برخی دیگر با روش های انسانی و به صورت دستی از بین می روند. 

کاشت سیب زمینی باکیفیت در همدان به فراوانی انجام می شود و نیاز مشتریان ایرانی و داخلی را پوشش می دهد. 

سیب زمینی های پاییزه نسبت به سیب زمینی های تابستانه، طول عمر بیشتری دارند و نگهداری آنها در انبار راحت تر است. سیب زمینی های پاییزه را می توان حتی به مدت چند سال در انبارهای سرد و خنک نگهداری کرد و بدون فاسد شدن آنها، در طولانی مدت از این محصول استفاده کرد. 

انواع سیب زمینی و خواص آن

انواع سیب زمینی و خواص آنارقام مهم سیب زمینی بذری شامل اگریا، آجیبا، آریندا، اسپونتا، آلمرا، بانبا، بورن، پیکاسو، جلی، رامبا، راموس، ساتینا، سانتانا، سانته، فونتانته، میلوا و… می باشند. 

سیب زمینی آجیبا، نوع نیمه زودرس سیب زمینی است. این محصول شاخ و برگ های پهنی دارد و گیاه بزرگی به شمار می رود. پوسته این سیب زمینی زرد مایل به سفید است و غده های آن شکل بیضی دارند. این گیاه برای کاشت بسیار مناسب می باشد و محصول خوبی می دهد. هم چنین در برابر تغییرات آب و هوایی و آفات و حشرات مقاوم است. 

حجم گیاه آریندا نسبتا متوسط است. پوست این محصول کاملا زرد و گوشت آن زرد کمرنگ می باشد. نسبت به کوفتگی مقاوم است و محصول بسیار خوب و مرغوبی می دهد. 

اسپونتا نیمه زودرس است و خیلی زود برای برداشت آماده می شود. پوسته زرد و گوشته زرد زنگ مایل به سفید دارد. این محصول ماندگاری طولانی مدت ندارد و بهتر است به صورت تازه مصرف شود. 

آلمرا نیز شاخ و برگ های زیادی دارد و پوست و گوشته ی زرد روشن دارد. این نوع محصول نیز فقط برای مصارف کوتاه مدت و تازه کاربرد دارند. 

بورن پوست و گوشتی زرد رنگ دارد و شکل غده ها آن بیضی کشیده است. این نوع سیب زمینی غده های بزرگی دارد و مصرف آن از نظر اقتصادی برای مشتریان صرفه اقتصادی دارد. مقاومت این سیب زمینی بالا است و مدت طولانی ماندگاری دارد. 

پوست پیکاسو زرد تیره و گوشته آن زرد روشن است. این محصول نیز به صورت تازه تازه مصرف می شود از این رو جایی در کارخانه های تولید چیپس ندارد. 

جلی نوع دیررس سیب زمینی است و دوره خواب آن بسیار طولانی است. از این رو این محصول خیلی دیر به بازار می رسد و طرفداران کمی دارد. سیب زمینی جلی هم به صورت تازه و هم به صورت چیپس مصرف می شود. غده های آن بیضی و بزرگ هستند. مقاومت سیب زمینی جلی در برابر آفات و حشرات و هم چنین تغییرات آب و هوایی بسیار زیاد است و کاملا سالم به دست مصرف کننده می رسد. 

رامبا دوره خواب طولانی دارد و دیر رس است. اما این محصول ماندگاری بسیار زیادی دارد و قابلیت سالم ماندن در انبار های مناسب تا چندین سال را دارد. محصول دهی رامبا بسیار زیاد است و برای کشاورزان سود زیادی می آفریند. 

راموس دارای پوست و گوشتی زرد رنگ، غده های بزرگ و شاخ و برگ های پهن می باشد. راموس در برابر آفات بسیار مقاوم است و انتخاب مناسبی برای انبار کردن می باشد. 

ساتینا بیضی و کروی شکل است و پوست نازکی دارد. شاخ و برگ های آن متوسط است و رنگ پوست و گوشت آن زرد می باشد. عملکرد این نوع سیب زمینی بسیار زیاد است و مقاومت زیادی در برابر بیماری ها و آفات دارد. این محصول با شرایط مختلف آب و هوایی سازگاری دارد و در بخش های مختلف کشورمان کاشت می شود. 

سانتانا می تواند بهترین انتخاب برای سرخ شدن و یا تولید چیپس باشد. رنگ روشن گوشته، پوست نازک، زود پز بودن و خوش خور بودن این سیب زمینی تاثیر به سزایی در فروش آن دارد. هم چنین مقاومت بالایی در برابر آفات و بیماری ها دارد و تا مدت طولانی در انبار سالم باقی می ماند. 

سانته غده بزرگ و بیضی دارد. عملکرد این سیب زمینی خوب و زیاد است و در برابر آفات بسیار مقاوم می باشد. این نوع محصول ماندگاری زیادی ندارد و بیشتر برای مصارف تازه استفاده می شود.

فونتانته گوشت و پوستی کمرنگ دارد. هم چنین رشد سریعی دارد و به خوبی نتیجه می دهد. این نوع سیب زمینی یک انتخاب بسیار مناسب برای تولید چیپس و سیب زمینی های سرخ شده شرکتی می باشد. 

میلوا از ارقام زودرس سیب زمینی به شمار می رود و خیلی زود به عمل می آید. هم چنین ماندگاری طولانی ای دارد و قابل نگهداری در انبار می باشد. 

فصل برداشت سیب زمینی در ایران

فصل برداشت سیب زمینی در ایراناواسط تیر ماه بهترین زمان برای برداشت سیب زمینی های مرغوب است. این زمان بسته به این که نوع سیب زمینی دیر رس یا زود رس باشد، تغییر می کند. 

نوع زود رس این محصول هنگام سبز شدن جوانه ها و باز شدن کامل گل ها، آماده برداشت می باشند. 

نوع معمولی و اصلی سیب زمینی معمولا تا پایان شهریور در خاک باقی می ماند. این نوع محصول پوست ضخیم تری دارد و در هنگام حمل و نقل مقاومت سالم باقی می ماند. 

سیب زمینی نوعی گیاه روز بلند است و برای رشد به نور فراوانی نیاز دارد. 

برداشت سیب زمینی به صورت دستی و توسط کشاورزان انجام می شود. پس از برداشت این محصول در کیسه های مناسب، به مراکز توزیع در شهر ارسال و سپس در آن جا به مشتریان فروخته می شوند.

برداشت به موقع سیب زمینی باعث حفظ کیفیت محصول و مرغوبیت آن می شود. بهتر است در تولید سیب زمینی از سم های آفت کش و ضد حشرات استاندارد استفاده شود تا به سلامتی سیب زمینی آسیبی وارد نشود. 

کشاورزان هنگام خرید باید به نوع و کیفیت بذر ها تسلط داشته باشند تا بتوانند یک محصول مرغوب و با کیفیت تولید کنند و به مشتریان تحویل دهند. 

در صورتی که مراحل تولید و برداشت سیب زمینی به صورت دستی و بدون استفاده از ماشین ها انجام شود، بر خلاف افزایش زمان فعالیت، کیفیت محصول بالا می رود و محصولات بدون دخالت مواد شیمیایی به دست مشتری می رسند. 

ویژگی های سیب زمینی آگریا

ویژگی های سیب زمینی آگریاسیب زمینی آگریا یکی از پر فروش ترین ارقام سیب زمینی می باشد. سیب زمینی آگریا ویژگی ها و مشخصات خاصی دارد که در ادامه به برخی از آن ها اشاره می کنیم. 

این نوع سیب زمینی دوره خواب طولانی تری دارد. پس دیرتر رشد می کند و رسیده می شود. بنابراین کشاورز باید مدت طولانی تری به نگهداری از سیب زمینی در زمین بپردازد که این خود هزینه آفرین است.

این گیاه برگ های بزرگی دارد و گیاه حجیمی به شمار می رود. برگ های این گیاه به رنگ سبز تیره هستند و ساقه های قطوری دارند. 

از مهم ترین مشخصات سیب زمینی آگریا می توان به گوشته زیاد و زرد رنگ آن اشاره کرد. این سیب زمینی پوست نازکی دارد بنابراین بسیار پرطرفدار است. بافت غده های این نوع سیب زمینی بسیار سفت است. 

غده های این سیب زمینی بیضی شکل هستند و درشت می باشند. آگریا طعم بسیار خوبی دارد و نحوه پخت آن بسیار سهل و آسان است. 

از آن جا که این سیب زمینی بسیار خوش طعم و خوش پخت است، یکی از مهم ترین مخاطب های این محصول کارخانه های تولید چیپس می باشند. این کارخانه ها خرید سیب زمینی را به میزان انبوه و در تعداد بالا خرید می کنند تا پاسخگو نیاز تولید آن ها باشد. 

سیب زمینی آگریا ماندگاری طولانی مدتی دارد بنابراین تا مدت ها پس از خرید قابل استفاده هستند و به زودی فاسد نمی شوند. 

فواید شگفت انگیز سیب زمینی برای بدن

فواید شگفت انگیز سیب زمینی برای بدنفواید سیب زمینی برای بدن بسیار زیاد است. این سبزی سرشار از ویتامین ب و ویتامین سی است و کربوهیدرات زیادی دارد. سیب زمینی منبع غنی پتاسیم و فیبفر است و سلامت قلب را تضمین می کند. 

خوردن سیب زمینی به تنظیم فشار خون کمک می کند. هم چنین در درمان التهاب و کاهش درد های روماتیسمی و در پیشگیری از ابتلا به سرطان بسیار مفید است. 

این محصول فاقد کلسترول است و برای قلب هیچ ضرری ندارد. پتاسیم موجود در سیب زمینی از ابتلا به بیماری های قلبی جلوگیری می کند. 

خوردن سیب زمینی باعث تقویت حافظه و افزایش قدرت یادگیری می شود. هم چنین سلامت مغز را تضمین می کند و مانع ابتلا به بیماری های مغزی مانند آلزایمر و یا سکته های مغزی می شود. 

سیب زمینی با تاثیر بر روی انتقال دهنده های عصبی، در درمان افسردگی موثر است. هم چنین این محصول سرشار از آنتی اکسیدان است و از جلوگیری از مرگ سلول های بخش های مختلف بدن، اثر گذار است.

منیزیم و پتاسیم موجود در سیب زمینی به استخوان ها استحکام می بخشد و از پوکی استخوان جلوگیری می کند.

رفع سوء هاضمه، کاهش بیماری های گوارشی، پاکسازی روده ها، کمک به سوخت و ساز بدن، درمان اسهال، تقویت سیستم ایمنی بدن، کمک به چاقی کنترل شده، کاهش کلسترول خون، بهبود کیفیت خواب، درمان سنگ کلیه، کاهش درد های ناشی از قاعدگی، جبران کمبود ولی ویتامین ث و… از تاثیرات سیب زمینی بر روی بدن می باشند. 

هم چنین این محصول بر روی پوست بدن تاثیرات خاصی دارد که از جمله این تاثیرات می توان به درمان آکنه، رفع جوش سر سیاه، سفید کردن پوست، رفع تیرگی دور چشم، درمان چین و چروک، رفع آفتاب سوختگی، درمان خشکی پوست، اسکراب و لایه برداری، بهبود کلاژن و جلوگیری از ریزش مو، از بین بردن موهای خاکستری و… اشاره کرد.

راهنمای خرید عمده سیب زمینی همدان

راهنمای خرید عمده سیب زمینی همدانمشتریان می توانند برای خرید سیب زمینی چه به صورت عمده و چه به صورت جزئی از طریق نمایندگی های فروش معتبر این محصول اقدام کنند. 

در این مراکز سیب زمینی ها در تناژ بالا و تعداد زیاد قابل ارائه به مشتریان می باشد. خرید عمده سیب زمینی بیشتر توسط رستوران ها و مراکز تولید غذا انجام می شود. 

این محصول به فراوانی در همدان کشت و برداشت می شود. این مقدار محصول پاسخگو نیاز همه مشتریان داخلی می باشد و کشور را از واردات سیب زمینی بی نیاز می کند. بنابراین امکان خرید عمده این محصول نیز برای مشتریان فراهم شده است تا مصرف کنندگان بتوانند نیاز طولانی مدت خود را به سیب زمینی، در یک وعده خرید تامین کنند. 

از آن جا که تولید سیب زمینی به فراوانی در کشور انجام می شود، بنابراین برخی از تولید کنندگان بخشی از تولیدات خود را برای صادرات به خارج از کشور در نظر می گیرند. صادرات سیب زمینی از نظر اقتصادی برای کشور سودمند است. 

خرید عمده از نظر اقتصادی برای مشتریان ارزان تر به صرفه تر است. در خرید عمده قیمت هر کیلو سیب زمینی بسیار مناسب است و تهیه آن برای همگان امکان پذیر می باشد.

هم چنین این محصول به صورت مستقیم و با قیمت درب کارخانه به مشتریان ارائه می شود. فروش مستقیم محصول باعث می شود واسطه های فروش از میان حذف شوند و سود کمتری به کالا تعلق بگیرد. در نتیجه قیمت نهایی محصول ارزان تر و به صرفه تر می شود. 

جهت خرید و فروش این محصول می توانید با ما در ارتباط باشید:
میثم تابش
راه های ارتباطی با مدیر فروش:
mobile icon شماره موبایل: 09186322268
mobile icon شماره موبایل: 09186322267
email icon پست الکترونیکی: Meysamtabesh70@gmail.com

مطلب پیشنهادی

فروش سیب زمینی همدان در بسته بندی های متفاوت

سیب زمینی یکی از محصولات بسیار پر کاربرد و پر خاصیت است که علاوه بر اینکه خودش به تنهایی یک غذای کامل به حساب می آید از آن در تهیه ی انواع غذا ها هم استفاده می

پاسخی بگذارید