فروش سیب زمینی صادراتی از طریق فروشگاه های معتبر در کشور که شامل میوه فروشی ها، هایپر مارکت ها و…. می شوند، انجام می شود. سیب زمینی صادراتی، در واقع بهترین درجه کیفیتی سیب زمینی می باشد. برای تهیه این محصول با قیمت مناسب باید به نمایندگی های معتبر فروش مستقیم در سراسر کشور مراجعه نمایید. این نمایندگی ها، انواع سیب زمینی با کیفیت را با قیمت مناسب به شما عرضه می نمایند.
مقایسه کیفیت سیب زمینی صادراتی با سیب زمینی صنعتی
کیفیت سیب زمینی صادراتی چند درجه از کیفیت سایر سیب زمینی های موجود در بازار کشور بهتر می باشد. همیشه با کیفیت ترین نوع یک محصول را، برای صادرات در نظر می گیرند و در مورد سیب زمینی نیز این موضوع کاملا صدق می کند.
سیب زمینی صادراتی از سیب زمینی صنعتی بسیار بهتر می باشد چون به صورت طبیعی و بدون دخالت مستقیم انسان تولید شده و در واقع می توان، آن را ارگانیک نیز نامید. اما نوع صنعتی این محصول با دخالت مستقیم انسانی شکل گرفته و بنا بر همین دلیل از کیفیت کمتری برخوردار می باشد.
تفاوت سیب زمینی زرد با سیب زمینی قهوه ای
شاید برای شما هم به هنگام خرید سیب زمینی این سوال پیش آمده باشد که سیب زمینی زرد یا قهوه ای؟ تفاوت های این دو محصول با یکدیگر به شرح زیر می باشد:
- سطح خارجی سیب زمینی قهوه ای، زبر و نا هموار می باشد. در حالی که سطح خارجی سیب زمینی زرد، نرم و یک دست است.
- سیب زمینی قهوه ای دارای نشاسته بالا تری به نسبت سیب زمینی زرد می باشد.
- سیب زمینی زرد برای درست کرده پوره سیب زمینی استفاده می شود در حالی که سیب زمینی قهوه ای، بهترین محصول برای پختن و سرخ کردن است.
بهترین سیب زمینی بذری در کدام استان وجود دارد؟
بهترین سیب زمینی بذری معمولا در شهر هایی نظیر اردبیل و همدان یافت می شود. در این شهر ها، آب و هوای مناسب برای رشد و تولید سیب زمینی وجود دارد و بنا بر همین دلایل، تولیدات این محصول در این دو شهر با رشد و شکوفایی کامل رو به رو شده است.
سیب زمینی های تولید شده در اردبیل و همدان به تمامی شهر های کشور صادر می شوند و با استقبال خیلی خوبی نیز از جانب مردم، رو به رو می گردند.
بهترین زمان برای کشت سیب زمینی اسپریت
بهترین زمان برای کشت سیب زمینی اسپریت، اواسط اسفند تا اوایل فروردین ماه می باشد. چون معمولا در این بازه زمانی، خاک مربوطه کاملا حاصل خیز است و همچنین در این مقطع از سال، آب و هوایی مناسبی نیز برای کاشت این محصول برقرار می شود.
همچنین این سیب زمینی ها از تیر ماه تا شهریور نیز قابل برداشت هستند.
مشخصات بارز سیب زمینی اصلاح شده
مشخصات سیب زمینی اصلاح شده به شرح زیر می باشند:
- سیب زمینی اصلاح شده، دارای سطح یک دست و با پوست نازک می باشد.
- این محصول، دارای رنگ سفید و پوست طلایی رنگ است.
- سیب زمینی اصلاح شده معمولا بزرگتر از سایر سیب زمینی هاست.
- کندن پوست سیب زمینی اصلاح شده، به مراتب راحت تر از کندن پوست محصولات غیر اصلاحی است.
با توجه به این مشخصات می توانید سیب زمینی اصلاح شده را از انواع غیر اصلاحی آن شناسایی نمایید.
مضرات احتمالی استفاده از سیب زمینی
سیب زمینی، بمب کربوهیدرات است و مصرف آن برای افرادی که مستعد دیابت هستند یا قند خون بالایی دارند، توصیه نمی شود. همچنین مضرات سیب زمینی می تواند، برای افرادی که از اضافه وزن رنج می برند هم، مشکل آفرین باشد.
همچنین مصرف سیب زمینی زیاد، آنزیم های کبد و کلی را نیز افزایش می دهد. بنابراین توصیه می شود که در مصرف آن افراط نکنید.
سیب زمینی ایران به کدام کشورها صادر می شود؟
سیب زمینی تولید شده در ایران به کشور های همسایه صادر می شود و در این کشور ها نیز با استقبال خیلی خوبی رو به رو می گردد و به همین دلیل سرانه صادرات سیب زمینی به این کشور ها، به صورت سالانه در حال افزایش است.
کشور هایی نظیر ترکیه، قطر، امارات، عراق و…. وارد کنندگان سیب زمینی تولید شده در ایران، به کشور خود می باشند.