کشت و صنعت تابش
خانه / سیب زمینی / فروش سیب زمینی همدان در بسته بندی های متفاوت

فروش سیب زمینی همدان در بسته بندی های متفاوت

سیب زمینی یکی از محصولات بسیار پر کاربرد و پر خاصیت است که علاوه بر اینکه خودش به تنهایی یک غذای کامل به حساب می آید از آن در تهیه ی انواع غذا ها هم استفاده می شود و بسیار پر طرفدار است و خواص درمانی بسیاری هم دارد.

این گیاه یا به نوعی سیفی جات در دسته ی انواع سبزیجات قرار می گیرد و دانه ی آن یا همام سیب زمینی ها در ریشه ی این گیاه و در خاک رشد می کنند. دارای پوست بسیار نازک قهوه ای زنگ و گوشت زرد رنگی می باشد و در اندازه های مختلف کوچک و بزرگ وجود دارد که بستگی به میزان رشد آن دارد.

سیب زمینی در بیشتر مناطق کشور کشت و برداشت می شود اما محصول شهر همدان بسیار معروف و پر فروش است و فروش سیب زمینی همدان در بسته بندی های متفاوت برای عرضه به بازار ارائه می شود.

فروش سیب زمینی همدان در بسته بندی های متفاوت

مشخصات سیب زمینی همدان چیست؟

 مشخصات سیب زمینی همدان چیست؟یکی از حرفه ها و منبع اصلی درآمد مردم همدان کاشت سیب زمینی و فروش آن می باشد. سیب زمینی گیاهی یک ساله است و اگر شرایط آب و هوایی مساعد باشد میزان برداشت آن هم بیشتر می شود. 

چون سیب زمینی یکی از محصولاتی است که امروزه در هر خانه ای وجود آن الزامی است و انواع مختلف غذا ها با تهیه می شود باید با مشخصات سیب زمینی همدان آشنا شویم که محصول با کیفیت و خوبی را بتوانیم تهیه و استفاده کنیم.از مشخصات این محصول می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. یکی از راه های شناخت این محصول سفت بودن آن است یعنی وقتی آن را با انگشت فشار می دهید نباید فرو برود یا نرم باشد زیرا نرم بودن سیب زمینی نشان می دهد که آن در حال خراب شدن است و اگر سیب زمینی هایی که در خانه دارید نرم شدند سریعا آن ها را استفاده کنید.
  2. بر روی بدنه ی سیب زمینی نباید هیچ گونه لک و خراش و بریدگی وجود داشته باشد زیرا در این صورت محصول خیلی زود خراب می شود و همینطور وجود بریدگی بر روی آن سبب ورود انواع باکتری و گل به داخل گوشت آن می شود. و اگر احیانا سیب زمینی که با خراش همراه بود را خریداری کردید در هنگام مصرف آن قسمت را با چاقو به خوبی جدا کرده و بعد مصرف کنید.
  3. سیب زمینی تازه اندکی بوی خاک می دهد بنابراین قبل از خرید آن را بود کنید ولی توجه داشته باشید که پوست آن زیاد دارای گل و خاک نباشد.
  4. از خرید سیب زمینی هایی که بر روی آن ها جوانه های ریز یا درشتی دارد حتما خودداری کنید و اگر خرید کردید خیلی زود آن ها را البته با جدا کردن قسمت های جوانه زده مصرف کنید. این نوع محصول فقط برای کاشت مناسب هستند نه برای مصرف خانگی.
  5. پوست سیب زمینی باید صاف و بدون چین و چروک باشد. وجود چروک بر روی آن معمولا به دلیل حمل و نقل نامناسب و یا از دست دادن رطوبتش باشد.
  6. از خرید سیب زمینی های سبز رنگ جدا خودداری کنید و یا اگر قسمتی از سیب زمینی سبز بود قبل از مصرف آن را جدا کنید. 
  7. سیب زمینی که می خرید هرگز نباید دارای لک تیره یا کبودی مانند باشند زیرا علاوه بر اینکه ممکن است این لک ها و تیره گی ها به دلیل حمل نامناسب ایجاد شوند و هم ممکن است ناشی از عفونت های قارچی باشد پس حتما باید در خرید سیب زمینی دقت کنید.

آیا میزان نشاسته ارقام مختلف سیب زمینی یکسان است؟

آیا میزان نشاسته ارقام مختلف سیب زمینی یکسان است؟سیب زمینی یکی از پر خاصیت ترین سبزیجات به شمار می رود و حاوی ویتامین های زیادی نیز می باشد. از خواص آن می توان به تقویت کننده ی قوی برای قلب، محکم کننده لثه، مسکن قوی برای انواع درد ها و جلوگیری کننده مفید برای معده را نام برد.

در سیب زمینی مقدار زیادی مواد معدنی مانند پتاسیم و کلسیم و همینطور ویتامین ث سرشاری وجود دارد. باید ذکر شود که علاوه بر همه ی این خواص میزان نشاسته سیب زمینی نیز بسیار زیاد می باشد و به عنوان اصلی ترین و مهم ترین ماده ی مفید در آن محسوب می شود به دلیل داشتن نشاسته در تامین انرژی بدن نقش بسیار مهم و اساسی دارد.

سیب زمینی به صورت خام دارای طبع سرد و تر است ولی اگر آن را آب پز کنیم طبع آن تغییر کرده و معتدل می شود و در صورت سرخ کردن طبع آن گرم و خشک می شود. 

انواع سیب زمینی وجود دارد که میزان نشاسته ارقام مختلف سیب زمینی ها مقداری متفاوت است برخی از آن ها مانند سیب زمینی پوست قهوه ای، سیب زمینی طلایی، سیب زمینی شیرین، سیب زمینی قرمز، سیب زمینی کوچک و سیب زمینی انگشتی یا استانبولی.

سیب زمینی برای هضم غذا بسیار مناسب بوده و از بروز انواع سرطان ها جلوگیری می کند و خوردن آن برای همه ضروری بوده و توصیه می شود. 

زمان برداشت سیب زمینی در همدان

زمان برداشت سیب زمینی در همدانسیب زمینی گیاهی است با ارتفاع کم و گل های سفید رنگ که در آب و هوای سرد و مرطوب رشد می کند. سیب زمینی در ریشه ی گیاه رشد کرده و روش تکثیر و کاشت آن به این صورت است که سیب زمینی هایی که به مدت زیادی مانده و استفاده نشده اند بر رویشان ریشه یا جوانه هایی می زند و با کاشتن آن ها در خاک می توان گیاه جدیدی کاشت.

زمینی که در آن این محصول کشت می شود نباید علف های هرز داشته باشد و حتما باید به طور کامل شخم زده باشد کشت سیب زمینی از اوایل فروردین آغاز و تا اوایل اردیبهشت ادامه دارد و حتما باید در این بازه ی زمانی کشت شود تا محصول خوبی بدهد. 

برای آماده کردن زمین حتما باید سه مرتبه خاک شخم زده شود و بعد به وسیله ی غلتک صاف و یکدست شود بعد از آماده شدن زمین به صورت مرتب و مشخصی سوراخ هایی در خاک ایجاد کرده و روی آن مقدار کمی کود ریخته می شود و سیب زمینی ها را قسمت بالایی کود ها قرار می گیرند و روی آن خاک ریخته و صاف می شود.

سوراخی که برای کاشت سیب زمینی ایجاد می شود حتما باید عمق آن ۱۵۰ میلی متر باشد و بهترین کو برای رشد آن فضولات اسب است و باید دقت شود که سیب زمینی ها با فاصله از هم کاشته شوند تا ریشه های آن ها به هم برخورد نکند. 

سیب زمینی محصول اصلی شهر همدان بوده و کشاورزان بسیاری به کشت آن می پردازند. رشد سیب زمینی بسیار سریع می باشد و زمان برداشت سیب زمینی همدان از اوسط تیر ماه شروع می شود.

بعد از خرید خرید سیب زمینی ها باید نکات زیر را رعایت کنیم:

  1. سیب زمینی ها را در مکان خشک و تاریک قرار دهید.
  2. بهترین و مناسب ترین دما برای نگهداری سیب زمینی ها دمای بین ۷_۱۰ درجه سانتی گراد می باشد و دمای بیشتر یا کمتر از آن باعث چروکیده شدن و جوانه زدن ان ها می شود.
  3. بهترین زمان برای نگهداری و استفاده از سیب زمینی ها ۲ هفته می باشد.
  4. از قرار دادن سیب زمینی در کنار پیاز خودداری کنید زیرا پیاز ها باعث می شوند که سیب زمینی ها فاسد شوند.
  5. هرگز آن ها را در درون پلاستیک نگهداری نکنید و حتما آنها را در سبد یا ظرفی که هوا در آن رد و بدل می شود قرار دهید.
  6. هیچگاه آن ها را در یخچال نگذارید چون در این صورت نشاسته ی موجود در سیب زمینی تبدیل به قند می شود و رنگ آن ها را تیره و طعم آن را شیرین می کندو باعث می شود خیلی زود خراب شوند.

امروزه سیب زمینی به عنوان یکی از اصلی ترین و مهم ترین منابع غذایی مردم است که به حفظ سلامتی افراد هم کمک می کند. از سیب زمینی می توان برای افزایش حجم عضلات به دلیل داشتن مقدار زیادی کربوهیدرات در بدنسازی استفاده کرد و خوردن آن به صورت آب پز به ورزشکاران به خصوص بدن سازان بسیار توصیه می شود. 

ویژگی های سیب زمینی قهوه ای

ویژگی های سیب زمینی قهوه ایسیب زمینی ها بر اساس طعم و مزه، اندازه، رنگ، شکل و مقدار نشاسته ای که در درونشان دارا می باشند به انواع مختلفی تقسیم می شوند. رنگ پوست های سیب زمینی ها با هم متفاوت است و معمولا در رنگ های زرد، قهوای، صورتی، قرمز و آبی یا ارغوانی هستند. 

یکی از انواع سیب زمینی ها سیب زمینی قهوه ای است که پوست آن به رنگ قهوه ای می باشد و و گوشت درونی آن سفید رنگ است شکل ظاهری آن به صورت کشیده بوده و سطح رویی آن بسیار زبر و دارای برآمدگی است مقدار نشاسته ای که این گونه وجود دارد بسیار زیاد بوده و از مقدار آب کمتری برخوردارند و به همین دلیل به عنوان بهترین سیب زمینی برای سرخ کردن و پختن هستند. 

وقتی سیب زمینی ها را پوست می گیریم و آن ها را در معرض هوا قرار دهیم به رنگ قهوه ای در می آیند که به آن اکسید شدن می گویند برای جلوگیری از این عمل باید بعد از پوست گرفتن آن ها را در داخل ظرف آب بریزیم یا اینکه بر روی سیب زمینی ها نمک بپاشیم. 

سیب زمینی های قهوه ای ویژگی های زیادی دارند و معمولا در تهیه انواع غذا ها استفاده می شوند و کشت این نوع سیب زمینی برای کشاورزان بسیار سودمند خواهد بود.

مقایسه انواع سیب زمینی از نظر کیفیت

مقایسه انواع سیب زمینی از نظر کیفیتبرای مقایسه انواع سیب زمینی خوراکی از نظر کیفیت باید گونه های مختلف و خواص و ویژگی های هر کدام را معرفی کرد.

  1. سیب زمینی قهوه ای که به دلیل رنگ پوست آن به این اسم شناخته می شود و از گوشت سفید رنگ برخوردار بوده میزان نشاسته ی آن از سایر سیب زمینی ها بیشتر است و آب کمتری دارد به همین دلیل برای پختن و سرخ کردن بسیار مناسب بوده و شکل ظاهری آن کشیده و دارای سطحی زبر و ناهموار است.
  2. سیب زمینی طلایی که به زرد هم شناخته می شود و بیشتر برای پخت و پز و تهیه ی پوره از آن استفاده می شود گوشت درونی آن تقریبا سفید رنگ است و از لحاظ ظاهری دارای پوستی نازک و سطحی صاف می باشد.
  3. سیب زمینی شیرین که بسیار شیرین تر از سایر سیب زمینی ها می باشد از ان ها به دلیل شیرین و نرم و خامه ای بودن برای تهیه ی کیک استفاده می شود مغز یا گوشت درونی آن به رنگ زرد، نارنجی، سفید و ارغوانی است و از ارزش غذایی بالایی برخوردار می باشد و برای انواع بیماری ها مانند بیماری های قلبی و عروقی، کنترل قند خون، استرس، پوست و مو، هضم غذا و پیشگیری از انواع سرطان ها بسیار مناسب است.
  4. سیب زمینی قرمز که پوست آن به رنگ قرمز بوده و گوشت درونی آن سفید رنگ می باشد و برای کاهش میزان کلسترول بسیار مناسب است. پوست سیب زمینی قرمز نسب به سایر انواع آن صخیم تر بوده و سرشار از آنتی اکسیدان می باشد از آن برای آب پز کردن و بخار پز کردن و همچنین سیب زمینی تنوری استفاده می شود و از آن می توان در انواع غذا های گوشتی به عنوان جایگزین گوشت استفادا کرد از لحاظ ظاهری کوچک و متوسط هستند و به صورت گرد سطح آن ها صاف بوده و پوست نازک قرمز رنگ و گوشت سفید و زرد رنگی دارند.
  5. سیب زمینی های کوچک که به رنگ قرمز و زرد یا بنفش هستند و از ان ها برای پختن و بخار پز کردن استفاده می کنند.
  6. سیب زمینی انگشتی یا استانبولی که بسیار ریز و کوجک و باریک است و سرشار از ویتامین و فیبرو پتاسیم می باشد. فصل برداشت آن در مناطق گرم قبل از گرم شدن هوا و در مناطق سرد قبل از سرد شدن هوا است و اگر در برابر رطوبت قرار بگیرند خیلی سریع فاسد می شوند و بهترین جا برای نگه داری آن ها زیر ماسه است.

کیفیت سیب زمینی خوراکی به نوعی که انتخاب می کنیم و سالم بودن آن بستگی دارد.

بزرگ ترین مرکز فروش عمده سیب زمینی همدان

بزرگ ترین مرکز فروش عمده سیب زمینی همداناز سیب زمینی ها علاوه بر خوردن و تهیه ی غذا می توان استفاده های دیگری هم انجام داد مانند پاک کردن لکه های روی دست که ان ها را به سرعت تمیز می کنند و همچنین برای تمیز کردن و از بین بردن لکه های ظرف های نقره هم می توان استفاده کرد برای این کار باید سیب زمینی ها را بجوشانید و ظروف را در داخل آن آب جوشیده شده قرار دهید به مدت یک ساعت تا تمیز شوند همچنین برای پاک کردن کفش های کهنه هم می توانید استفاده کنید. به همین دلیل سیب زمینی به عنوان یکی از سیفی جات مهم شناخته می شود و همه ی افراد برای مصارف مختلفی که این ماده ی غذایی دارد آن را خریداری می کنند. 

در هنگام خرید سیب زمینی باید دقت کنید که چروکیده، نرم، لک دار و جوانه زده نباشند.

سیب زمینی یکی از محصولات اصلی کشاورزان همدانی می باشد و به نوعی بهترین محصول سیب زمینی برای این منطقه است. این مرکز به عنوان بزرگترین مرکز فروش عمده سیب زمینی همدان محسوب می شود. 

جهت خرید و فروش این محصول می توانید با ما در ارتباط باشید:
میثم تابش
راه های ارتباطی با مدیر فروش:
mobile icon شماره موبایل: 09186322268
mobile icon شماره موبایل: 09186322267
email icon پست الکترونیکی: Meysamtabesh70@gmail.com

مطلب پیشنهادی

خرید عمده سیب زمینی همدان با کیفیت صادراتی

سیب زمینی یکی از مهم ترین مواد مورد استفاده در پخت غذا است. سیب زمینی به روش های مختلف آب پز، سرخ شده، سوخاری و... استفاده می شود. این محصول هم به صورت عمده و ه

پاسخی بگذارید