کشت و صنعت تابش
خانه / سیر / قیمت روز سیر بذری همدان

قیمت روز سیر بذری همدان

سیر بذری به طور عمده در استان همدان تولید و عرضه می شود. قیمت روز سیر بذری همدان در هر کیلوگرم با توجه به عوامل مختلفی که بر قیمت آن تاثیر می گذارد متغیر است که در سالهای اخیر مقداری مانند سایر کالاها افزایش یافته است. یکی از محصولات مطلوبی که می توان از سیر بذری تهیه کرد، ترشی سیر است که در بین ایرانیان بسیار محبوب است. قیمت ترشی سیر به سن ترشی خیلی بستگی دارد. به عنوان مثال، گرانترین ترشی سیر بذری، ترشی هفت ساله است که بسیار محبوب است.

قیمت روز سیر بذری همدان

درمان بیماری ها با خوردن روزانه یک حبه سیر

درمان بیماری ها با خوردن روزانه یک حبه سیرمحققان دریافتند که خوردن روزانه یک حبه سیر به محافظت از قلب پس از سکته قلبی کمک می کند . آنها همچنین معتقدند که مصرف سیر می تواند به عنوان درمانی برای نارسایی قلبی استفاده شود. 

محققان در دانشگاه آنکارا تأثیر خوردن روزانه یک حبه سیر را در چربی خون بیماران مبتلا به کلسترول خون بالا را بررسی کردند و به این نتیجه رسیده اند که در کاهش کلسترول بالا بسیار موثر است.

تصفیه کننده خون: شما با استفاده از سیر می توانید خون خود را تصفیه کنید و علت اصلی آکنه را برطرف کنید تا پوست سالم در خارج از بدن به دست آید. هر روز، اوایل صبح دو حبه سیر خام را با مقداری آب گرم میل کنید و در کل روز مقدار زیادی آب مصرف کنید. 

سرماخوردگی و آنفولانزا: سیر قصد دارد از سرماخوردگی سرسخت و آنفولانزا رهایی یابد (بله، آنها کاملاً شما را دوست دارند و هرگز نمی خواهند ترک کنند). مصرف روزانه یک حبه سیر خام یا پخته شده یا نوشیدن مقداری چای سیر (با عسل یا زنجبیل برای بالا بردن طعم آن) نه تنها برای تسکین بینی پر شده و درمان سرماخوردگی بلکه برای آنفولانزا که بسیار سخت تر از سرماخوردگی می باشد مفید است.

مصرف روزانه  یک حبه سیر (به صورت پخته یا خام) به دلیل داشتن خاصیت آنتی اکسیدانی آلیسین به کاهش سطح کلسترول کمک می کند. همچنین برای تنظیم فشار خون و قند خون بسیار معجزه آور است. لازم به یادآوری است که ترکیب حاوی گوگرد آلیسین تمایل دارد هنگام پختن سیر، خواص دارویی خود را از دست بدهد. برای به دست آوردن هر یک از مزایای آن، مصرف سیر خام یا نیمه پخته شده ضروری است.

پیشگیری از آلزایمر با مصرف سیر بذری

مصرف سیر بذری برای پیشگیری از آلزایمر و فراموشی بسیار توصیه می شود. اگر سیستم ایمنی بدن شما بسیار ضعیف است و زود به زود سرما می خورید می توانید از سیر برای تقویت سیستم ایمنی بدن خود استفاده نمایید. همچنین به دلیل خاصیت ضد عفونی کننده ای که سیر دارد می توان از آن برای بیماری های عفونی مانند جوش های چرکی، عفونت گلو و… استفاده کرد. 

سیر به دلیل مزایای سلامتی گسترده ای که دارد مورد بررسی قرار گرفته است. یکی از بهترین غذاهای پیشگیری از انواع بیماری ها محسوب می شود. عوامل خطر حیات میانی برای بیماری های قلبی عروقی، از جمله کلسترول، افزایش LDL، افزایش اکسیداسیون LDL، افزایش تجمع پلاکت ها، اختلال در فیبرینولیز، فشار خون بالا از مهمترین عوامل خطر زوال عقل در سالهای بعد هستند.

سیر یکی از بهترین گنجینه های دارویی از دوره گذشته تا کنون بوده است. از آن به عنوان یک آنتی بیوتیک برای درمان عفونت های باکتریایی، قارچی و انگلی در ۷۰۰۰ سال گذشته استفاده شده است. مطالعات نشان می دهد عصاره سیر رقیق شده به کودکان مبتلا به عفونت کمک می کند. مقدار کمی از عصاره سیر برای از بین بردن باکتری های دهانی توصیه می گردد.

مطالعات متعددی حاکی از ارتباط بین مصرف روزانه سیر و پیشگیری از سرطان معده و روده بزرگ است. گفته می شود که ایمنی بدن در برابر سرطان را تقویت می کند.

خاصیت تقویت کننده‌ی سیر، پوست را از تأثیر رادیکالهای آزاد محافظت می کند و باعث کاهش سرعت تخلیه کلاژن می شود که منجر به از بین رفتن خاصیت ارتجاعی در پیری پوست می شود. بصورت موضعی، سیر باعث شگفتی در پوست آلوده به عفونت های قارچی می شود و به بیماری های پوستی مانند اگزما تسکین می بخشد. 

جای دادن سیر به عنوان قرص اعصاب

جای دادن سیر به عنوان قرص اعصابسیر به طور کلی به عنوان تسکین دهنده اعصاب مصرف می شود. خواص بی نظیر سیر باعث می شود افراد زیادی که از مشکلات عصبی رنج می برند، این گیاه را به جای قرص اعصاب مصرف کنند. شما نیز اگر در زندگی روزمره خود دچار تشنج های عصبی می شوید و نیاز به آرامش دارید می توانید از سیر به عنوان قرص اعصاب استفاده کنید. 

سیستم عصبی شبکه پیچیده ای از اعصاب و سلول ها است که پیام هایی را از مغز و نخاع به قسمت های مختلف بدن منتقل می کند. به همان اندازه که مغز فقط به اکسیژن و گلوکز نیاز دارد، به بسیاری از مواد مغذی دیگر برای عملکردهای بالاتر مانند فکر، حافظه و همچنین کنترل خود نیاز دارد. به عنوان مثال، ویتامین ها گروهی از آنها هستند که بیشتر بر عملکرد سالم مغز و سیستم عصبی تأثیر می گذارند.

مواد معدنی موجود در سیر نیز مستقیماً در فعالیت نورون ها دخیل هستند و به همین دلیل، کمبود منیزیم باعث عصبانیت و اضطراب در فرد می شود. سیر و قرص اعصاب هر دو مانند هم عمل می کنند و در نهایت آرامش را به فرد می بخشند.

سیر سروتونین مغز را افزایش می دهد. انتقال دهنده عصبی است که باعث افزایش عملکرد شناختی می شود. روغن سیر با افزایش رشد عصبی عملکرد حافظه و عملکرد شناختی را بهبود می بخشد.

اگرچه مصرف سیر بی خطر است، اما مصرف سیر می تواند باعث بوی بد دهان و بوی بدن شود. مصرف مقدار زیاد سیر خام به خصوص در معده خالی، ممکن است منجر به ناراحتی معده، گاز و تغییر در باکتری های روده شود.

سیر پخته شده نسبت به سیر خام از قدرت کمتری برخوردار است زیرا آنزیم هایی که ترکیبات گوگرد را تشکیل می دهند در اثر گرما غیرفعال می شوند. پس بهتر است برای نتیجه رضایت بخش در درمان بیماری های عصبی آن را به صورت خام مصرف نمایید.

صدمه به کبد با مصرف بیش از اندازه سیر بذری

همانطور که میدانید مصرف سیر دارای خواص بالایی می باشد اما باید توجه داشته باشید که با مصرف زیاد سیر بذری امکان صدمه به کبد وجود دارد. سیر ممکن است هم از آسیب کبد جلوگیری کند و هم معکوس عمل کند. اگر شما آسیب کبدی داشته باشید، سیر یک ماده کمکی برای مراقبت های پزشکی معمولی است. با پزشک خود صحبت کنید که کدام داروهای گیاهی برای شما مناسب است.

اصطلاح بیماری کبدی به هرگونه مشکل پزشکی که باعث کاهش عملکرد کبد می شود، اشاره دارد. براساس بنیاد هپاتیت B، وقتی ۷۵ درصد از بافت آن به خطر بیفتد، کبد دچار اختلال عملکرد می شود. زیست شناسان کبد را به عنوان غده و یک عضو دسته بندی می کنند و این بزرگترین اندام جامد بدن است. از جمله دلایل آسیب کبدی می توان به سوء مصرف الکل، عفونت های ویروسی مانند هپاتیت و بیماری ژنتیکی اشاره کرد.

اگرچه سیر فواید زیادی برای سلامتی دارد، اما می تواند با برخی از داروها در تعامل باشد. در این گروه داروهای ضد پلاکت مانند ایندومتاسین و آسپیرین قرار دارند. علاوه بر این، سیر امکان تعامل با داروهای رقیق کننده خون و ایجاد خونریزی را دارد. اگر در مهارکننده های پروتئاز هستید از مکمل های سیر خودداری کنید. قبل از افزودن هرگونه مکمل غذایی برای بیماری کبد با پزشک خود صحبت کنید.

موارد منع مصرف:

  • بیمارانی که آسم دارند نباید از سیر استفاده کنند زیرا ممکن است عوارض جانبی داشته باشد.
  • قبل از جراحی یا اقدامات پزشکی باید از مصرف سیر جلوگیری کرد چرا که موجب خونریزی می شود.
  • بدون مشورت با پزشک بیش از ۲-۳ حبه سیر را در روز مصرف نکنید.

خواص خوردن سیر بذری به طور مداوم

خواص خوردن سیر بذری به طور مداومخواص خوردن سیر بذری به طور مداوم بسیار گسترده است و اگر به اندازه درست یعنی نه زیاد و نه کم مصرف شود، برای انواع بیماری ها نتایج مثبتی را به دنبال خواهد داشت. سیر و خواص شگفت انگیز آن باعث می شود در صورت مصرف مداوم موهای سفید شما به رنگ سیاه تبدیل شوند.

پیشگیری از سرطان: ماده ای به نام آلیسین در سیر وجود دارد که دارای خاصیت ضد سرطانی می باشد و که وجود این ماده باعث می شود تومور های سرطانی در بدن از بین برود. برای جلوگیری از ابتلا به انواع سرطان روده، معده، سینه و پروستات حتما سیر را در رژیم غذایی خود بگنجانید. برای جلوگیری از ابتلا به انواع سرطان ها حتما در رژیم غذایی خود سیر را بگنجانید.

ارتباطی بین مصرف بیشتر سیر (بیش از ۲ گرم در روز) و خطر ابتلا به سرطان پروستات پایین در مردان چینی پیشنهاد شده است. همچنین، مطالعات بالینی اولیه نشان می دهد که مکمل های سیر ممکن است به جلوگیری از سرطان پروستات کمک کند.

 رقیق کننده خون: یکی دیگر از خواص سیر خاصیت رقیق کنندگی آن می باشد که منجر به کاهش سکته های مغزی ناشی از لخته شدن خون کمک شایانی می کند.

 خاصیت ضد باکتری و قارچ سیر: اگر فردی هستید که از مشکلاتی همچون آفت های دهانی رنج می برید، حتما از سیر استفاده نمایید. زیرا سیر دارای خاصیت ضد باکتری و قارچی می باشد.

خواص خوردن سیر بذری برای انواع بیماری های مختلف از جمله: برونشیت، سیاتیک، زخم معده بسیار توصیه می شود و باید به صورت روزانه  یک حبه سیر، مصرف شود تا در مدت زمان کمی نتیجه آن را ببینید.

رفع بوی بد سیر در دهان با مصرف دانه قهوه

افرادی که به دلیل بوی بدی که بعد از مصرف سیر در دهان آنها ایجاد می شود از خوردن سیر اجتناب می کنند باید بدانند که برای رفع بوی بد سیر می توانند از دانه های قهوه استفاده کنند. طبق گزارشات مختلف، با جویدن دانه های قهوه بعد از مصرف سیر می توان برای خلاص شدن از بوی سیر در دهان استفاده نمود.

علاوه بر دانه های قهوه برخی موارد دیگر وجود دارند که با مصرف آنها می توان از بوی بد سیر خلاص شد. به عنوان مثال استفاده از شیر به دلیل چربی که در آن وجود دارد بوی دهان را کاهش می دهد به شرطی که با سیر مخلوط شود و در نهایت مصرف شود. توجه کنید استفاده از شیر پرچرب تاثیر بیشتری نسبت به به شیر کم چرب دارد.

یکی از مشکلات مصرف سیر، این است که بوی بد آن با تنفس در محیط پخش می شود و این بو برای بسیاری از افراد نامطبوع و ناخوشایند است و آنها را ناراحت می کند به گونه ای که در بسیاری از جوامع خوردن سیر و سپس رفتن به مهمانی ها را صلاح نمی دانند. وقتی سیر خام مصرف می کنید بوی بدی در دهانتان باقی می ماند که این بسیار بد و آزار دهنده می باشد.

برای کاهش بوی بد سیر به توصیه های زیر عمل کنید:

  • در خانواده همه را به خوردن سیر تشویق نمایید تا به بوی آن بتوانید عادت کنید.
  • از سیر پخته بجای سیر خام استفاده نمایید چرا که بوی آن را کاهش می دهد.
  • می توانید بعد از مصرف سیر از دهان شوهای مختلف مانند جویدن جعفری، جویدن دانه قهوه و تخم هل استفاده نمایید.
  • اگر به دلیل بوی بد سیر از آن استفاده نمی کنید می توانید قرص سیر را جایگزین آن نمایید و سپس قرص آن را مصرف کنید. 

نحوه کاشت سیر بذری

نحوه کاشت سیر بذری نحوه کاشت سیر بذری به دو روش کرتی و جوی پشته انجام می شود. که معمولا بهترین و کاربردی ترین روش برای کاشت سیر بذری روش جوی پشته می باشد. که در این روش لازم است بدانید سیرچه های خیلی ریز برای کاشت در روش جوی پشته اصلا مناسب نیستند و بهتر است از انواع سیرچه با سایزهای متوسط برای این روش کاشت استفاده کنید.

فاصلۀ مناسب خطوط کشت در روش جوی پشته بین ۲۵ تا ۳۰ سانتیمتر می باشد و فاصله سیرچه ها از یکدیگر باید بین ۷ تا ۱۰ سانتیمتر باشد. حالا عمق مناسب برای کاشت سیر بذری معمولا ۳ الی ۵ سانتیمتر می باشد.

سیرچه را باید به صورتی در خاک قرار داد که سر سیر یا اصطلاحا نوک سیر رو ب بالا و انتهای آن رو به پایین قرار بگیرد. هرچه منطقه كشت سیر بذری سردتر باشد عمق كاشت نيز بايد افزایش پیدا کند.

قابل ذکر است زمانی که به مزرعه خسارت وارد شود و یا خاک بیش از حد حاصلخیز باشد، تراكم كاشت کمی باید بيشتر در نظر گرفته شود. هر چه فاصله بین ردیف ها بیشتر باشد، كنترل علف های هرز راحت تر و نفوذ و جذب نور خورشید بهتر مي شود.

هزینه کاشت سیر بذری به عوامل زیادی بستگی دارد از جمله هزینه بذر، تهیه خاک، نیروی انسانی، سمپاشی و کود و سایر فعالیتهای کمکی که تا مرحله برداشت ادامه دارند. این هزینه ها بر هزینه نهایی محصول تأثیر می گذارد. 

جهت خرید و فروش این محصول می توانید با ما در ارتباط باشید:
میثم تابش
راه های ارتباطی با مدیر فروش:
mobile icon شماره موبایل: 09186322268
mobile icon شماره موبایل: 09186322267
email icon پست الکترونیکی: Meysamtabesh70@gmail.com

مطلب پیشنهادی

خرید عمده سیر حبه شده با کیفیت عالی

سیر یکی از محصولات با ارزش و پرخاصیتی می باشد که مورد توجه بسیاری از افراد مختلف بوده و برای موارد مختلفی کاربرد دارد. این محصول در نقاط مختلف ایران دارای کشت ب

پاسخی بگذارید