کشت و صنعت تابش
خانه / سیر / قیمت روز سیر حبه شده در تهران

قیمت روز سیر حبه شده در تهران

ماده خوراکی سیر، مقوی ترین ماده غذایی برای درمان انواع بیماری ها به حساب می آید. پژوهشگران و پزشکان، خواص دارویی فراوانی برای سیر ذکر کرده اند و توصیه خاصی بر استفاده از این ماده در وعده های غذایی شده است. انواع سیر به صورت حبه ای، اسلایس شده و پودری در بازار عرضه می شوند که به دلیل داشتن ارزش غذایی امروزه فروش بالایی را به خود اختصاص داده اند. اطلاعات جامع و کامل مربوط به قیمت روز سیر حبه شده، در سایت آنلاین قابل دسترسی خریداران گرامی می باشد.

قیمت روز سیر حبه شده در تهران

قیمت عمده فروشی سیر برای خریداران

قیمت عمده فروشی سیر برای خریداران

سیر، ماده ای گیاهی با ارزش بالای غذایی به حساب می آید که از آن به عنوان اکسیر سلامتی نیز یاد می کنند.
سیر یک چاشنی معروف و طعم دهنده ای قوی برای اکثر غذاهای ایرانی ما است؛ به عبارتی عطر دلپذیر سیر، و خواص عجیب درون این ماده پرمصرف موجب شده است، در بیشتر غذاها مورد استفاده قرار گیرد.

امروزه خرید سیر و مواد تهیه شده از آن، به دلیل بالا رفتن سطح اطلاعات و سواد مردم، بسیار رونق یافته است و به یک ماده پرمصرف در سبد غذایی تبدیل شده است.
لازم به ذکر است، بازار فروش سیر در ایران پیشرفت رو به جلویی داشته است و کشور ما نه تنها در کشت و تولید بلکه در صادرات نیز، حرف اول را می زند.
مجموعه ما تسلط بی نظیری بر نحوه بسته بندی و صادرات سیر تازه در ایران داشته است و تجربه چندین ساله ما نشان می دهد در کسب رضایت مشتریان، مانند بازرگانان و تجار بزرگ موفق عمل کرده است.
محصولات با کیفیتی بالا به خریداران ارائه شده و قیمت سیر، بدون واسطه و ایده آل است.
می توان گفت، قیمت عمده فروشی سیر برای خریداران، کاملا اقتصادی و مقرون به صرفه است و مشتریان با هر شغل و سطح درآمدی می توانند خرید خود را با خیال راحت انجام دهند.
همه تلاش ما تداوم همکاری با مشتریان در داخل و خارج کشور می باشد و از کارشناسان متخصص در حوزه فروش، برای بالا بردن اطلاعات مشتریان بهره گرفته ایم.

روش تازه نگه داشتن سیر در منزل

سیر از دسته گیاهان پرمصرف و ضروری است که در رنگ های زیبای سفید روشن و بنفش ملایم، به چشم می خورد.
سیر را به صورت حبه ای، پودر شده، خلالی و اسلایس معمولا مورد استفاده قرار می دهند و از این گونه گیاهی به منظور خوش طعم و عطر شدن غذاها و خواص آن به کار گرفته شده است.
 همچنین استفاده از پودر سیر در ماست، سالاد و انواع ترشی ها، خلاقیتی است که اکثر خانم ها برای لذیذتر شدن خوراکی ها، به کار می گیرند.
برای استفاده از سیر، به عنوان یک ماده با خواص باورنکردنی لازم است آن را در شرایط مناسب و ویژه ای نگهداری کنید تا بتوانید در تمام فصول از این ماده گیاهی بهره مند شوید.

با توجه به نکات زیر، می توانید سیر را در کیفیت اولیه و مرغوب استفاده کرده و از خواص آن بی نصیب نمانید:

  • نگهداری در مکانی خشک و خنک: بهتر است حبه های سیر را درون کیسه های زیپ دار و در یخچال نگهداری کنید.
  • خودداری از نور مستقیم و تابش شدید آفتاب: برای جلوگیری از فاسد شدن و پخش بوی سیر، باید سرها را دور از نور آفتاب قرار دهید.
  • کاشتن ریشه های سیر: سیرهایی که دارای ریشه هستند، قابلیت کاشتن در گلدان یا باغچه را دارند.
  • نگهداری در دمای مناسب اتاق: بوته های سیر را می توانید بدون اینکه پوستش را بکنید در دمای معمولی اتاق و مکان تاریک بگذارید.
  • فریزر کردن: سیرها را پوست کنده و در ظرفی در بسته و محکم، داخل فریزر نگه دارید، از سیر فریز شده در انواع غذاها می توان استفاده کرد.

البته که می توان از سیر خشک شده استفاده های زیادی کرد، ولی نگه داشتن سیر به صورت تازه و مرطوب بهتر و عالی تر است، زیرا تازه بودن سیر طعم بهتر و خواص بیشتری برای شما خواهد داشت.

مشخصات ترشی سیر حبه درجه یک

مشخصات ترشی سیر حبه درجه یک

شاید تاکنون با سیرهای مانده در فریزر یا یخچال مواجه شده باشید و ندانید استفاده درست از این ها چیست.
خوب است بدانید، بهترین راه برای استفاده بهینه از سیرهای باقی مانده، درست کردن ترشی با آن هاست.

معمولا ترشی سیر حبه، به دلیل طعم بی نظیر و بوی مطبوع، مخلفات و خوراکی محبوب همراه غذا در بین ایرانی ها، بخصوص شمالی ها محسوب می شود.

ترشی سیر درجه یک، به دو صورت صنعتی و خانگی تهیه می شود، اما همه ما می دانیم تهیه ترشی به صورت خانگی، سالم تر، بهداشتی تر و لذیذتر است؛ پس بهتر است همین حالا برای تهیه یک ترشی خوش طعم اقدام کنید.

خوب است از سیرهای حبه شده بزرگ و درشت استفاده کنید زیرا ترشی شما را زیباتر و شکیل تر جلوه می دهند.

شاید برایتان جالب باشد، بدانید که هر چه ترشی سیر را مدت زیادی در داخل شیشه نگهداری کنید، اعتبار خاصی به آن بخشیده اید، زیرا معمولا ترشی های سیر هفت یا هشت ساله ای که داخل مغازه ها به چشم می خورند، رنگ تیره و کیفیت بالاتری دارند.
برای انواع ترشی ها زمان نگهداری داخل سرکه اهمیت چندانی ندارد ولی اگر می خواهید ترشی ممتازی برای خود و خانواده تهیه کنید، چندین سال مجبورید صبر به خرج دهید!
ترشی های سیر قهوه ای و تیره به نسبت سیرهای سفید رنگ، ترش تر و خوش طعم تر هستند و سوغاتی با ارزش و گرانبهای شهرهای شمالی محسوب می شوند.

نکته حائز اهمیت این است که، تولید کنندگان در صنعت، برای اینکه سریع تر به ترشی سیر مرغوب دست یابند، سیر و سرکه را حرارت می دهند.

راهنمای خرید سیر حبه شده اعلا

خرید و فروش سیر مرغوب و باکیفیت توسط تولیدکنندگان و کارخانجات معتبر، صورت می گیرد و شهرت جهانی انواع سیر و محصولات آن، زبانزد خاص و عام است.

اما برای خرید سیر حبه شده اعلا و درجه یک، لازم است به نکات  حائز اهمیت و ارزشمندی توجه نمایید:

  • اگر بوته های سیر دارای بسته بندی نامناسبی هستند، از خرید آن باید صرف نظر کرد.
  • سیرهای فرآوری نشده، خرید مناسب نیستند.
  • اگر با سیرهایی با قیمت بسیار پایین مواجه شدید تعجب کنید؛ زیرا قطعا فاقد کیفیت مطلوب و بالا هستند.
  • سیرها با طعم و مزه نامطلوب، ارزش خریدن ندارند.

در شهرهای بزرگ و وسیع کشور عزیزمان ایران، عرضه انواع مواد غذایی از جمله سیرهای تازه و اعلا، به بهترین شکل انجام می شود.

خرید از مراکز پخش ممتاز ویژگی های زیر را داراست:

  • قیمت مناسب و ایده آل
  • کیفیت عالی و بالای محصولات
  • بسته بندی های شکیل و اقتصادی

خرید عمده و مستقیم انواع محصولات سیر، به شما کمک می کند که با صرف حداقل هزینه و بدون حضور واسطه گرهای سودجو، به خرید مورد نیاز خود دست پیدا کنید.
سایت اینترنتی به صورت آنلاین، برای خرید بهتر مشتریان و خریداران، آماده خدمت رسانی همه جانبه می باشد.

راهنمای جامع کشت و پرورش سیر

راهنمای جامع کشت و پرورش سیر

سیر در مناطق مختلف ایران، کشت می شود و با توجه به شرایط اقلیمی مناطق، زمان برداشت این محصولات نیز، در دوره های متفاوت زمانی اتفاق خواهد افتاد.
می توان برای فهم بیشتر، سیر همدان را مثال بزنیم که برداشت آن در اواسط خرداد انجام می شود ولی در استان اردبیل، اواسط اردیبهشت ماه، یعنی یک ماه جلوتر، سیر را برداشت می کنند.

در شرایط بهینه و مساعد، از حبه های سیر، پیازی شامل هشت تا بیست سیرچه به وجود می آید، به همین علت گیاه پرخاصیت سیر را، گیاه افزون شونده و یا تکثیر پذیر نیز می نامند.
سیرچه ها دارای پوست نازکی هستند، که پس از گذر زمان از بین می روند.

لازم به ذکر است، بذر بوته های سیر، در آب و هوای معتدل و یا سردسیر تولید نمی شود، ولی ممکن است، پیازهای کوچکی روی ساقه های آن ها ظاهر شود.

کاشت سیر بسیار آسان است و اگر علاقه به گل و گیاه و سبزیجات دارید و تمایل زیادی به کاشت سیر نیز دارید، می توانید در منزل خود درون یک گلدان این ماده محبوب را بکارید و به اندازه مورد نیاز برداشت کنید.
معمولا فصل کشت سیر فصل پاییز می باشد، اما کسانی که قصد کاشت در منزل را دارند هر زمان از سال، می توانند به این کار مفید اقدام کنند.

کشت، برداشت و پروش انواع سیر برخلاف ظاهر ساده ای که دارد، بسیاری از اوقات
نتیجه مطلوبی به دنبال نداشته است و سیرهای درشتی تولید نمی شوند.
دلیل اصلی این است که کشاورزان، تولیدکنندگان و کارشناسان زراعت، برای کاشت سیر به اندازه کافی اطلاعات کسب نمی کنند.
کاشت علمی سیر، کیفیت و کمیت کار را افزایش داده و زحمت افراد را هدر نمی دهد.

برای کاشت، برداشت و پرورش اصولی سیر، لازم است با سبزیجات بوته ای آشنایی پیدا کنید؛ همچنین نحوه پرورش سیر در خانه نیز از نکاتی است که باید مد نظر قرار گیرد.
توجه به نکات کلیدی از جمله مکان مناسب کشت، رطوبت کافی، نور اندازه، خاک حاصلخیز و داشتن مهارت برای انجام این کار، ضروری است و منجر به گرفتن نتیجه ای مثبت و محصولی با کیفیت می شود.


خواص و فواید سیر برای تندرستی

شاید در ابتدا از بوی تند و آتشی سیر گریزان باشید، اما اگر به رازهای نهفته در این ماده مفید پی ببرید، از خوردن آن دست نمی کشید.

ممکن است با مصرف سیر نگران بوی بد دهان باشید، اما اصلا جای نگرانی وجود ندارد، زیرا بوی سیر با خوردن سبزیجات، کاهو، جعفری و در بسیاری از اوقات عسل و سیب کاملا رفع شده و فقط خواص بی نظیر آن برای شما باقی می ماند!
حتی می توانید مقداری چای خشک در دهان قرار داده و قورت دهید، با این کار بوی سیر از بین می رود.

خواص شگفت انگیز و خارق العاده سیر، موجب شده است که خیلی از هموطنان از آن سر سفره های غذای خود استفاده کرده و از طعم تند آن بی نصیب نمانند.
اما مزایا و فواید مصرف سیر چیست؟ چرا اینقدر به خوردن این ماده ارزشمند توصیه شده است؟

از جمله خواص و فواید سیر برای تندرستی و سلامت انسان، می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  •  از لخته شدن خون جلوگیری می کند، به عبارتی خون را رقیق کرده و گشادی رگ ها را در پی دارد.
  • سرشار از انواع ویتامین ها، آهن، کلسیم، منیزیم، پتاسیم و فولیک اسید است.
  • اگر با معده خالی مصرف شود، بهترین درمان برای کلسترول خون و هضم چربی است.
  • فشار خون را تنظیم کرده و از انواع بیماری های قلبی و عروقی جلوگیری می کند.
  • به علت وجود گوگرد در سیر، سیستم ایمنی بدن را افزایش داده و برای از بین بردن سرطان موثر می باشد.
  • خاصیت آنتی اکسیدانی بالایی دارد و التهابات را رفع می کند.
  • عفونت مجاری گوارشی را برطرف کرده و به عنوان یک آنتی بیوتیک قوی عمل می کند.
  • در سرماخوردگی، مشکلات تنفسی و سرفه های شدید، تاثیرات عجیب و شگرفی دارد.
  • برای افرادی که دچار کم خونی و فقر آهن هستند، محصولات سیر، اکیدا توصیه می شود.
  • در پرکاری تیروئید تاثیر بسزایی دارد.
  • گونه های سرخ و صورت زیبا از نتایج استفاده از دانه های سیر است.
  • یکی از بهترین درمان های سیر بر روی میخچه های پا است.

لازم به ذکر است، در طب اسلامی، مصرف سیر با معده خالی و ناشتا پیشنهاد شده است، زیرا در این حالت، دارای خواص بیشتری می باشد و در اصل، با خوردن سیر سلامت خود را تضمین خواهید کرد.

کشورهای خریدار سیر ایران

کشورهای خریدار سیر ایران

یکی از کالاهای صادراتی که مورد استقبال ویژه ای قرار گرفته است، سیر و مواد حاصل از آن می باشد.
سیر ها علاوه بر استفاده مستقیم خانواده ها، در مواد صنعتی همچون شامپو، صابون، داروها و مواد نگهدارنده نیز پرکاربرد هستند.
مهم ترین و بزرگترین قطب تولید این محصول شهر همدان می باشد، که سهم بسیار زیادی در کشت و تولید این محصولات پرکاربرد دارد.

تولیدکنندگان همواره در صدد تولید محصولاتی نمونه و خاص هستند، که رضایت خریداران محترم را در نقاط مختلف کشور جلب کنند.

امروزه، تولید، خرید و فروش سیر در ایران به قدری رواج یافته است که سالانه حجم زیادی از سیر ایران، به کشورهای خارجی دور و نزدیک همچون، روسیه، چین، عراق و کویت صادر می شود.
در حقیقت، سیر صادراتی در بازار میوه و تره بار خارج کشور نیز طرفداران خاص خودش را دارد و متقاضیان زیاد و فروش بالای محصولات، حاکی از موفقیت ایران در صادرات محصولات به کل جهان می باشد.

در سالیان گذشته نیز کشور ایران صادرات زیادی به کشورهای اروپایی مانند کره، اسپانیا، چین، آرژانتین و آمریکا داشته است، و با عملکرد مطلوب خود به صادرکنندگان اصلی در سرتاسر جهان تبدیل شده است.
بیشترین صادرات سیر به کشور روسیه بوده است و به منظور صادرات سیر تازه به کشورهای خریدار سیر ایران که پرفروش هستند، بایستی تا فصل بهار و یا اوایل تابستان صبر کنید، در غیر این صورت سیر خشک شده را باید ارسال کنید.

لازم به ذکر است، سهم صادرات سیر در بازارهای بین المللی و جهانی، بسیار
بالاست و کشورهای صادرکننده چین، هلند، آرژانتین و اسپانیا در صدر جدول
قرار دارند.

جهت خرید و فروش این محصول می توانید با ما در ارتباط باشید:
میثم تابش
راه های ارتباطی با مدیر فروش:
mobile icon شماره موبایل: 09186322268
mobile icon شماره موبایل: 09186322267
email icon پست الکترونیکی: Meysamtabesh70@gmail.com

مطلب پیشنهادی

قیمت سیر بذری در بازار داخلی

قیمت سیر بذری در بازار داخلی که توسط بسیاری از مراکز معتبر ارائه می شود بسیار ارزان و مقرون به صرفه است و با کیفیت بالا در اختیار مشتریان قرار می گیرد. برخی از

پاسخی بگذارید